The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Program

Do čega dovodi  program čiji sam autor?  Do ovoga. Do momenta u kom si ti dovoljno siguran u sebe da možeš da prezentuješ svetu sebe, svoj rad, emocije, stavove.  

Autor sam programa Achieve your goals in 90 days! Program je rad na sebi do onog momenta kada ne možemo da zaspimo, jer je sutrašnji dan zanimljiviji i bolji od snova.  Sutra je dan pun planova, izazova, novih želja i uspeha.  Rad na sebi u svim segmentima, poput ljubavi, karijere, zdravlja, sporta.. Svi segmenti su povezani, isprepletani i svakom treba da se posvetimo.  

Analogija sa treningom. Trening je rad na sebi, na svom izgledu, zdravlju, dobrom osećaju, što je u direktnoj povezanosti sa mojim programom. Kada dođete na trening, izmerite se i napravite plan treninga i ishrane, preko koga ćete da dođete do savršenog izgleda, do summer body, jer ovo leto je vaše, bićete najzgodniji na plaži. Moj program je u analogiji sa tim, osim što pored dobrog tela za leto spremamo i karijeru, finansije, ljubav, zadovoljstvo... Kompletiramo se. 

Moj rad je struktuisan i proverljiv. Vi ste u svakom momentu svesni činjenice koliko ste napredovali i šta Vas još čeka.  

Prvi deo programa traje tri meseca. Sastavljen je od pet nivoa. U prvom nivou određujemo viziju , ciljeve  GDE ŽELIMO DA BUDEMO? Na drugom nivou rešavamo ŠTA NAS SPREČAVA DA USPEMO? ZAŠTO JOŠ UVEK NISMO TAMO GDE ŽELIMO? ŠTA NAS KOČI DA USPEMO?

Na trećem nivou pravimo detaljan akcioni plan, menjamo lifestyle i kreiramo ga tako da vodimo sadašanji život ka savršenom.

 Četvrti nivo je tu da naučimo tehnike kako da se odnosimo sa okolinom, koja reaguje na naše promene. Takođe kako da zadržimo motivaciju, da uspemo, da promenimo navike ka boljem...

Peti nivo se dešava posle tri meseca, gde slavimo. Slavimo uspeh.

 

Za više informacija,

 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

SFbBox by psdtohtmlcenter.com