The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

O meni

Mi imamo moć da menjamo stvari, kao i da preuzmemo odgovornost za život u svoje ruke. Ja sam diplomirani psiholog sa masterom iz marketinga. Takođe sam na edukaciji iz Geštalt coachinga.

Odlučila sam  da pokrenem nešto svoje. Oduvek sam želela da u potpunosti uživam u onom što radim, pa sam tako počela coaching i rad na sebi.  

Sve je krenulo  onog trenutka kada me je drugarica nazvala i pitala da li bih mogla da počem sa njom da radim coaching, jer je uvidela da tehnike koje koristim u radu su joj  pomogle. Prihvatila sam i krenule smo.  Kada krenete nešto da radite, ako uživate javiće vam se želja da to nadogradite. Obožavam Tonija Robbinsa i slušam ga skoro svaki dan. Slušajući njega i kombinujući znanja stečena školovanjem, životom u inostranstvu i različitim radionicama napravila sam svoj program Achieve your goals in 90 days!!! Program se sastoji od 5 nivo-a koja traju tri meseca. Pomoću programa se menjaju loše navike i kreiraju dobre, koje vode ka ostvarenju ciljeva. Program je baziran na tehnikama i radionicama. Program je struktuiran i proverljiv.  Vi ste u svakom momentu svesni činjenice koliko ste napredovali i šta Vas još čeka.  

Program traje tri meseca. Sastavljen je od pet nivoa. U prvom nivou određujemo viziju, ciljeve  GDE ŽELIMO DA BUDEMO? Na drugom nivou rešavamo ŠTA NAS SPREČAVA DA USPEMO? ZAŠTO JOŠ UVEK NISMO TAMO GDE ŽELIMO? ŠTA NAS KOČI DA USPEMO?

Na trećem nivou pravimo detaljan akcioni plan, menjamo lifestyle i kreiramo ga tako da vodimo sadašanji život ka savršenom.

Četvrti nivo je tu da naučimo tehnike kako da se odnosimo sa okolinom, koja reaguje na naše promene. Takođe kako da zadržimo motivaciju, da uspemo , da promenimo navike ka boljem...

Peti nivo se dešava posle tri meseca, gde slavimo. Slavimo uspeh promene lifestyla .

  • Ostvararenje ciljeva postavljenih na prvom  nivou
  • Osećaj ispunjenosti i sreće
  • Promena  navika i životnog stila
  • Sistematičnost i provera napretka
  • Dugoročna promena i zadovoljstvo
  • Otklanjanje strahova i  nesigurnosti

SFbBox by psdtohtmlcenter.com