The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

O programu

Dragi moji,

Da Vam se zahvalim što me pitate, pišete, interesujete se. Divni ste.

Program Vam omogućava da radite na sebi, da uočite poteškoće, probleme, strahove, da ih rešavate i da pravite život kakav želite. Da uključite sve segmente svog života i da ih unapredite. Da vodite život kakav želite, da imate motivaciju da napredujete, da se svako jutro ustanete, da stvarate. Čovek se najbolje oseća kada je u progresu i stvaranju. 

Program sam osmislila da bih omogućila ljudima da kada reše problem, rade na sebi i rastu, razvijaju se, budu u ljubavi sa životom. Program je konstruisan tako da koristi različite tehnike iz različitih psiholoških pravaca. Program prati najnovije i najpopularnije psihološke tehnike. Konstruisan je tako da se prve promene uočavaju u roku od mesec dana, a celokupno trajanje programa je 3 meseca. Program ima svoju strukturu i proverljiv je. Na prvom nivou, vi zapisujete i posle možete da vidite kako napredujete.

Uspešni pišu, zapisuju svaki detalj i proveravaju, vraćaju se i vizualizuju.

Rastu, razvijaju se, grade se. 

Da li je program za Vas? Da li imate neki problem koji Vas muči i želite da ga rešite, da li se osećate kao da stagnirate i želite da se pokrenete, da li bi želeli da unapredite karijeru, finansije, vezu.. Da li imate bolove u stomaku, glavi, preskakanje srca, a lekar Vam kaže da vam nije ništa, da odmorite?

Ili jednostavno želite da živite život u kom će vam posao biti uživanje, u kome ćete imati skladnu vezu, posvetiti dovoljno vremena sebi i radu na sebi, kako u fizičkom, tako i u mentalnom smislu.

 Osmislila sam program da opomenem koliko je važno raditi na sebi i mentalno, zajedno sa fizičkim, to je dobitna kombinacija.

MENTALNO + FIZIČKO = IDEALAN SPOJ

Tu sam za vas : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

 

front

Programi

More Articles

Intezivan program od 30 dana, koji rešava slikare blokada i omogućava im da stvaraju ponovo. Program je namenjen svim onima,  koji iz nekog razloga ne...

Budiš se sa nelagodnošću? Slabo spavaš? Raskinula si sa momkom? Ne možeš da nadješ posao? Stagniraš, želiš promenu, pokret, život... Imaš specifičan problem...

Do čega dovodi  program čiji sam autor?  Do ovoga. Do momenta u kom si ti dovoljno siguran u sebe da možeš da prezentuješ svetu sebe, svoj rad,...