The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Coaching 1 to 1

Dragi moji,

Samo za vas sam dala u ponudu i coaching 1 to 1. Za sve vas koji želite da rešite odredjeni problem. Danas želite sebi da pomognete. Da li se budite sa bolom u grudima, da li vam nedostaje energija za sve stvari koje vam donosi dan?

Da li osećate kao da se to dešava samo vama ? Da vi imate lošu karmu, posao, vezu? Povredio vas je šef, momak, a vi ne znate kako da se postavite? Svi vaši prijatelji imaju nekoga, a vi ste sami. Osećate se usmaljeno. Okrenuli ste se poslu, ali ne možete više da radite, da pronadjete suštinu u tome. 

Da li su to neka od pitanja koja Vas muče i želite da ih rešite?

Želite da živite život punim plućima, da ustajete srećni i da se radujete novom danu. Ako su to neke od vaših želja, ja sam tu da vam pomognem da ih rešite.

Radom 1 na 1 dobijate rešenje vašeg trenutnog problema. Fokusirano i struktuisano rešavanje problema. Sa tehnikama koje vama odgovaraju. Tehnike koje će vam pomoći.

Ako želite rešenje specifičnog problema sada za sebe.

Kontaktirajte me.

Čekam na Vas.

Anja

front

Programi

More Articles

Intezivan program od 30 dana, koji rešava slikare blokada i omogućava im da stvaraju ponovo. Program je namenjen svim onima,  koji iz nekog razloga ne...

Budiš se sa nelagodnošću? Slabo spavaš? Raskinula si sa momkom? Ne možeš da nadješ posao? Stagniraš, želiš promenu, pokret, život... Imaš specifičan problem...

Do čega dovodi  program čiji sam autor?  Do ovoga. Do momenta u kom si ti dovoljno siguran u sebe da možeš da prezentuješ svetu sebe, svoj rad,...